Oferte Speciale

scari din stejar
40 euro/mp + TVA

 

dusumea de stejar
38 euro/mp + TVA

 

reconditionare profesionala parchet masiv si stratificat
18 euro/mp + TVA

 

Mai multe oferte parchet…

Produse

Lemn de Exterior - Deck

Amenajari Terase Lemn Exterior Deck Europarchet Design ofera solutii profesionale de montaj si amenajari exterioare din lemn exterior ( Deck), terase si constructii din lemn de exterior Deck, reconditionari si finisaje de calitate din parchet de lemn natural Deck.

Executam lucrari de amenajare exterioara cu lemn exterior (Deck) pentru locuinte, baruri, terase, restaurante sau orice alte locatii.

Exteriorul unei cladiri este cel cu care un oaspete intra pentru prima oara in contact. Asadar, felul in care arata va determina prima impresie pe care si-o face despre proprietar.

Lucrarile executate la exterior trebuie sa fie de calitate si sa impresioneze prin eleganta si profesionalismul executiei.

Aici intervenim noi, EuroParchet Design executa lucrari de amenajari exterioare cu parchet de lemn pentru exterior [numit si Deck] de o calitate si durabilitate impresionante, care vor conferi locuintei sau restaurantului dumneavoastra stil si rezistenta in timp.

Terasa Lemn Exterior Deck - GarapaExecutam lucrari in Bucuresti si in toata tara, cu materiale de cea mai buna calitate, echipa noastra de profesionisti fiind capabila oricand sa schimbe in bine aspectul exteriorului locuintei sau localului pe care doriti sa il amenajati.