Oferte Speciale

scari din stejar
40 euro/mp + TVA

 

dusumea de stejar
38 euro/mp + TVA

 

reconditionare profesionala parchet masiv si stratificat
18 euro/mp + TVA

 

Mai multe oferte parchet…

Servicii

Sape Autonivelante Speciale pentru Parchet - Suprafete Drepte


Montarea unor pardoseli speciale si nu numai, impune un suport perfect plan. Din acest motiv este necesara folosirea sapelor autonivelante, pentru corectarea planeitatii suportului pe care se va monta parchetul din lemn masiv sau stratificat.

Rasina cu nisip
Rasina cu nisip cuartos

Formula acestor produse este pe baza de ciment special, nisip selectionat, rasini sintetice si aditivi, facand din acestea, un material autonivelant, ce nu sufera deformari sau contractii. Amestecul preparat este fluid si se autoniveleaza perfect.

Pregatirea adecvata a stratului support, inainte de turnarea sapei autonivelante, este o conditie indispensabila pentru folosirea corecta a materialului in santier. Suportul trebuie sa fie solid, fara praf sau parti care se desprind.

Mai intai se repara fisurile, care se largesc si se curate foarte bine de praf. Pentru repararea fisurilor se foloseste rasina epoxidica. Rasina se toarna direct in fisuri si peste ea se presara nisip uscat in exces.

Suportul astfel preparat, se curata foarte bine, dupa care se va aplica obligatoriu o amorsa epoxidica intr-o prima faza, iar in a doua faza se va aplica rasina epoxidica simpla, peste care se va presara nisip de cuart in exces(nu trebuie sa mai existe zone in care sa se vada rasina).

Executarea acestor pasi de pregatire a stratului suport, este obligatorie pentru folosirea corecta a sapelor autonivelante si reusita operatiunii de nivelare.

Sapa Autonivelanta pentru Parchet
Sapa Autonivelanta

Prepararea amestecului se face conform fiselor tehnice trecute pe sac iar amestecarea componentelor care vor constitui sapa autonivelanta se realizeaza mecanic cu un mixer electric. Se obtine astfel o pasta omogena, foarte fluida si autonivelanta. Dupa preparare, amestecul trebuie folosit imediat sau in cel mult 20-30 min., daca temperatura de lucru este de aproximativ +20°C.

Sapa acopera suportul, niveland diferentele de planeitate de pana la 10mm. Peste grosimi de peste 10mm se poate agrega cu nisip de cuart.

Sapa Autonivelanta pentru Parchet
Sapa Autonivelanta

Amestecul se intinde cu o racleta si imediat se trece peste el cu o rola cu tepi, pentru a se elimina eventualele bule de aer formate in amestec. Datorita caracteristicii excelente de autonivelare, aceasta se intinde repede iar urmele rezultate in urma aplicarii, se inchid rapid. Uscarea este foarte rapida, timpul de priza este de 45-60min., iar dupa aproxomativ 2h se poate calca peste ea.

In cazul in care se doreste a se aplica peste aceasta pardoseli din lemn sau PVC, este recomandat sa se astepte pana la uscarea totala a acesteia (aproximativ 1mm./zi.). Pentru o precizie cat mai exacta se pot folosi instrumente de masurare a umiditatii.

Atat in cazurile speciale cat si in cele traditionale, sapa asigura o nivelare perfecta, o inalta aderenta a stratului support si o maxima rezistenta mecanica. Pe suprafata nivelata se poate monta orice tip de finisaj dorit(placi ceramice, pardoseli din lemn, placi din pietre naturale, materiale elastice-tip covor PVC, covor de cauciuc, linoleum, mocheta etc.)

Inapoi la Servicii